Bries letters rood7

MAGNET FOR REALISATION U HEBT EEN DUIDELIJKE WENS. EEN VOORWAARDE EIGENLIJK: UW NIEUWE INTERIEUR, OF DE RENOVATIE VAN UW GEBOUW, MOET DE IDENTITEIT VAN UW ORGANISATIE OP EEN KWALITATIEVE EN IMPACTVOLLE MANIER ZICHTBAAR MAKEN. MAAR WEL OP TIJD EN VOLGENS DE PLANNING. EN BINNEN HET BUDGET. ZONDER GEDOE. WIJ ZORGEN ERVOOR DAT DIT LUKT.

Wilfred Hartsink
Jeroen Zonneveld
Jeroen Janssen

We hebben oog voor iedereen die een rol speelt in het proces; van verhuurder tot huurder en van architect tot onderaannemer, we geven iedereen de mogelijkheid om op de beste manier bij te dragen aan het realiseren van plannen. Zodat het eindresultaat de verwachting overtreft.

Elk project is een project op zich. Geen wonder, want ieder project begint met een specifieke vraag die door verschillende partijen zo goed mogelijk wordt beantwoord. Het bijeenbrengen van de verschillende betrokkenen – eigenaar, opdrachtgever, architect, projectmanager en onderaannemer – is één. Alle partijen bij elkaar houden, is twee. We begrijpen hoe de verschillende partijen denken en nemen ieders belang mee in beslissingen, waarbij de belangen van onze opdrachtgever altijd voorop staan. En dus denken we vooraf na over oplossingen en eventuele alternatieve scenario’s, houden we de lijnen kort en zijn we open en transparant.

Zo werkt BRIES.

We werken nadrukkelijk samen met architecten, interieurarchitecten en projectmanagementbureaus; we spreken ieders taal, we weten hoe ze denken en wat hun belangen zijn.

Omdat wij het realisatierisico overnemen en eindverantwoordelijk zijn voor de uitvoering, kan de opdrachtgever comfortabel toekijken; geen stress, geen gedoe, geen ingewikkelde gesprekken.

We stroomlijnen het werk op basis van onze kennis en ervaring met high end kantoorprojecten waarin hoge eisen worden gesteld aan zowel de kwaliteit van de ontwerpen als aan de manier waarop die tot leven worden gebracht. Vooruitdenken in het structureren van kosten en planning is daarbij een vanzelfsprekendheid.

We kiezen altijd voor de duurzame oplossing; projecten realiseren zonder maximale aandacht voor duurzaamheid in ontwerp, materiaalkeuze, bouwmethode, et cetera is simpelweg geen optie.

Kantoorinterieurs

van mkb tot multinational, van 200 tot 20.000 m2

Horeca

hotels, restaurants, grand cafés, eventlocaties, sociëteiten en andere plekken voor gastvrijheid

Gebouwrenovaties

van een kleinschalige opfrisbeurt tot complete renovatie, inclusief de aanpak van technische installaties

Waarom BRIES?

Met BRIES willen uw verwachtingen overtreffen. De overtuiging dat we dat kunnen, komt voort uit de manier waarop we onze kennis, kunde, expertise en ervaring bundelen; het maakt ons tot een ijzersterke partner voor betrokkenen in het proces en zeker voor de opdrachtgever. Jeroen Janssen heeft meer dan 25 jaar ervaring als projectmanager, Wilfred is meer dan 17 jaar bouwondernemer geweest in Zuid-Afrika en Jeroen Zonneveld heeft meer dan 22 jaar ervaring in het ontwikkelingsproces van interieurprojecten. Samen hebben wij meer dan 200.000 m² kantoorinterieurs, horecalocaties en renovaties gerealiseerd. Voor lokale helden vanaf 400 m² tot internationale bedrijven van meer dan 15.000 m². Bij interieurontwikkelaar DZAP hebben we elkaar ontmoet; Jeroen Zonneveld trad daar 1998 in dienst en was bij de verkoop van het bedrijf in 2018 een van de drie eigenaren. Jeroen Janssen ging er in 2017 als een ervaren projectmanager van start en Wilfred trad er na terugkeer uit Zuid-Afrika in 2019 in dienst als Senior Projectmanager. We volgden ons hart op het moment dat we zeker wisten dat de tijd rijp was voor een frisse wind in onze business. Dat het tijd was voor BRIES.

Duurzaam

Met elk project dat we realiseren, dragen we bij aan de manier waarop de toekomst vorm krijgt als het gaat om werken en wonen. In de keuzes die we daarbij maken, zijn we net zo ambitieus als realistisch. We zijn het aan de wereld verplicht om de beste keuzes te maken in materialen en technieken, en in manieren van transport en wijzen van bouwen. Om zo het milieu, het klimaat en de mens te ontzien. En voor iedereen een gezonde leefomgeving te creëren.

IMG 0334 kopie 2

IC University of Applied Sciences

Amsterdam

Bries, GS Interfer kopievierkant

GS Interfer

Almere

Lunch ruimte

Kantoorvilla

Eindhoven

Kotak thumbnail

Kotak

Den Haag

contact

ALGOLWEG 6, 3821 BH, AMERSFOORT INFO@BRIESPROJECTEN.NL

BRIES.

Wij maken een bouwproject graag makkelijk. Voor u in ieder geval. Wij nemen namelijk het realisatierisico over en zijn eindverantwoordelijk voor de uitvoering, maar tegelijkertijd houden we u wel betrokken in de manier waarop uw plannen vormkrijgen. Zonder stress, zonder gedoe en zonder ingewikkelde gesprekken.